Netwerkevent

Het Netwerkevent vindt jaarlijks in februari plaats voor leerlingen in het Voortgezet Onderwijs

Het Scholieren Netwerkevent is een jaarlijks event waarbij zo’n 600 leerlingen van het VMBO, Mavo, Havo en VWO in contact komen met bedrijven uit diverse sectoren. Het doel van dit event is leerlingen te leren ‘netwerken’. Daarnaast kunnen zij kennis maken met verschillende bedrijven in de regio zodat zij kunnen ‘proeven’ aan verschillende bedrijfstakken voor zij hun keuze voor een vervolgopleiding maken. Vanuit de leerling gezien is het een uitgelezen kans zich te presenteren en te oefenen met ‘het netwerken’.

Is uw bedrijf erbij?

Maak kennis met honderden potentiële, toekomstige werknemers. Presenteer uw bedrijf. Interesseer hen voor uw vak, uw ambacht, uw product, uw organisatie. Uiteraard zijn het gebruik van een statafel (inclusief krukken), dranken en lunch inbegrepen. Ook kunt u eventueel een banner voor achter de statafel meenemen. Voor het event zoeken we 70 bedrijven. 

Het Netwerkevent is van 09.00 uur tot 16.00 uur, verdeeld in 5 sessies van 50 minuten. Per sessie ontvangt u 4 keer 2 à 3 leerlingen aan uw tafel voor een 10 minuten sessie. In de laatste sessie mag de leerling vrij kiezen. De komende editie staat gepland op 30 januari 2025 in het Leonardo Hotel in Papendrecht. 

Meld u aan voor de editie van 2025

De organisatie is in handen van CSG De Lage Waard, het Willem de Zwijger College, de gemeente Alblasserdam, Molenlanden en Papendrecht en PR Events. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar ondernemen@papendrecht.nl