2024

 • Leerlingen maken kennis met bedrijven en organisaties tijdens Netwerkevent

  22 april 2024

  Woensdag 7 februari kwamen ruim 650 leerlingen van CSG de Lage Waard en het Willem de Zwijgercollege naar het Leonardo hotel in Papendrecht om kennis te maken met bedrijven en organisaties. Dit netwerkevent werd voor de vijfde keer georganiseerd door de middelbare scholen in samenwerking met de gemeenten Papendrecht, Alblasserdam en Molenlanden.

 • Lokaal meer investeren door Innovatietafel Bereikbaarheid

  22 april 2024

  Hoe kunnen er lokaal meer investeren en kansen gecreëerd worden op het gebied van bereikbaarheid? Deze vraag stond op 29 februari in Alblasserdam centraal, tijdens de nieuwe Innovatietafel ‘Bereikbaarheid’, een initiatief vanuit Werkgevers Drechtsteden en de Federatie Ondernemersverenigingen. Aan tafel zaten bedrijven die een slimme bijdrage kunnen en willen leveren aan het verbeteren van de bereikbaarheid in de regio, waaronder de aanleg van infrastructuur. Betrokkenheid en actief meedenken bij onze regionale bereikbaarheid staat daarbij centraal.

 • Bedrijvenavond Omgevingswet (onderdeel milieu) 29 augustus

  22 mei 2024

  Sinds 1 januari is de Omgevingswet van kracht. Op 29 augustus organiseert Omgevingsdienst Zuid-Holland-Zuid een informatieavond voor het midden- en kleinbedrijf. Deze avond gaat specifiek over het onderdeel Milieu.

 • Tour de France Femmes 13 augustus door Papendrecht

  30 mei 2024

  Op dinsdag 13 augustus 2024 komt de Tour de France Femmes door Papendrecht. Dit is de grootste wielerwedstrijd ter wereld voor vrouwen. Een mooie kans om de gemeente op de kaart te zetten. Ook voor u als ondernemer of als organisator om iets te organiseren. Hieronder leest u meer informatie over de Tour.

 • bezoek aan Brassto B.V.

 • Bezoek aan Brassto B.V.

  06 juni 2024
 • Bezoek aan IT creation

  02 juli 2024