Nieuws voor ondernemers

 • Lancering Koop Lokaal Campagne

  18 januari 2022

  Het college van Papendrecht trekt extra geld uit voor ondernemers en bedrijven die zijn getroffen door de coronacrisis om ze een steun in de rug te geven. Naast bestaande regelingen wordt een Koop Lokaal Campagne ingezet, zodat consumenten worden gestimuleerd inkopen in Papendrecht te doen en op die manier onze ondernemers te steunen. Deze campagne is in samenwerking met de Stichting Papendrecht Verrast tot stand gekomen.

 • Ondernemersloket Drechtsteden

  18 januari 2022

  Vanaf 1 januari 2021 opent Ondernemersloket Drechtsteden haar deuren. Voorlopig alleen virtueel vanwege de Coronamaatregelen.

 • Koplopers delen hun ervaringen met duurzaam ondernemen

  18 november 2021

  Op 12 november is bij staalbedrijf Louis Ruys in Zwijndrecht het startsein gegeven voor de Nationale Duurzame Bedrijven Route. Op de eerste twee donderdagen van maart kunnen bedrijven elk jaar bij elkaar op bezoek om inspiratie op te doen over duurzaam ondernemen. Komend voorjaar op 3 & 10 maart 2022. Deelnemende bedrijven vertellen dan uitgebreid over hun aanpak en ervaringen met het verduurzamen van het bedrijfspand, de -processen en mobiliteit.

 • Kickstart Drechtsteden

  18 januari 2022

  hulp voor werkgevers, werknemers, zzp'ers en starters