Nieuws voor ondernemers

Het ondernemersloket houdt u op de hoogte van het economische nieuws uit Papendrecht en de regio. Ook vindt u hier de maandelijkse digitale nieuwsbrief u na het aanmelden automatisch ontvangt.

 • Bezoek aan IT creation

  02 juli 2024
 • Bedrijvenavond Omgevingswet (onderdeel milieu) 29 augustus

  22 mei 2024

  Sinds 1 januari is de Omgevingswet van kracht. Op 29 augustus organiseert Omgevingsdienst Zuid-Holland-Zuid een informatieavond voor het midden- en kleinbedrijf. Deze avond gaat specifiek over het onderdeel Milieu.

 • Oproep kandidaten C.J.M. de Bruin Waarderingsprijs

  17 juli 2024

  De prijs wordt elke 2 jaar uitgereikt aan iemand of een onderneming/organisatie die Papendrecht op de kaart zet.

 • Tour de France Femmes door Papendrecht

  10 juli 2024

  Met het EK voetbal in volle gang en de Olympische spelen in aantocht zitten we midden in een prachtige sportzomer. Internationale topsport komt deze zomer ook dicht bij huis. Op dinsdag 13 augustus fietst het peloton de Tour de France Femmes door Papendrecht. Jij kunt hierbij aanwezig zijn.

 • Tour de France Femmes 13 augustus door Papendrecht

  30 mei 2024

  Op dinsdag 13 augustus 2024 komt de Tour de France Femmes door Papendrecht. Dit is de grootste wielerwedstrijd ter wereld voor vrouwen. Een mooie kans om de gemeente op de kaart te zetten. Ook voor u als ondernemer of als organisator om iets te organiseren. Hieronder leest u meer informatie over de Tour.