Werkzaamheden

Nagenoeg het hele jaar door wordt gewerkt aan de openbare ruimte: reconstructies, klein en groot onderhoud, groenvoorzieningen. Via de wekelijkse gemeentenieuwspagina in de Klaroen, deze webpagina, Facebook en Twitter brengen wij inwoners daarvan op de hoogte. Dagelijkse, reguliere onderhoudswerkzaamheden worden niet gepubliceerd.

 • Overzicht grotere projecten

  Op onderstaande kaart vindt u de grotere werkzaamheden die nu worden uitgevoerd of op de planning staan voor later in het jaar.
  Voor u als inwoner belangrijk als u bijvoorbeeld plannen heeft om uw tuin te veranderen of op te hogen. Het kan namelijk gebeuren dat uw straat dit jaar ook wordt opgehoogd of anders wordt ingericht.
  Check dus altijd even deze projectenkaart!

 • Actuele projecten

  Projecten in de buitenruimte waar op dit moment aan gewerkt wordt.

 • Meest gestelde vragen over groot onderhoud

  De gemeente zorgt voor een goede onderhoudstoestand van wegen, riolering, openbare verlichting en groenvoorziening in de openbare ruimte. Hiervoor is het noodzakelijk dat onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit onderhoud is onder te verdelen in klein onderhoud en reparatiewerk en het per wijkdeel aanpakken van de totale infrastructuur (groot onderhoud).