Spring naar inhoud
Ondernemen Nieuws voor ondernemers Wat kunnen we met ‘online’ en ‘branding’? Een extra-informatieve netwerkavond van CJBD
6 november 2017

Wat kunnen we met ‘online’ en ‘branding’? Een extra-informatieve netwerkavond van CJBD

CJBD


Wat kunnen we met ‘online’ en ‘branding’?
Een extra-informatieve netwerkavond van CJBD

Op 13 november staan ‘online’ en ‘branding’ centraal. Welke opties schuilen er in het brede begrip ‘online’ en hoe kun jij je bedrijf onder de aandacht brengen (‘branden’) bij potentiële klanten? Kom dan 13 november naar de Rabobank Sliedrecht. Meld je rechtstreeks aan. We ontmoeten je graag!

Enkele experts vertellen er meer over! Zij doen dat maandag de 13de november compact, maar blijven aanwezig voor jullie vragen. In plaats van een heel verhaal, geven we hieronder korte highlights per onderwerp.

Wat doet Merketingvisie:
Merketingvisie is een adviesbureau voor merkstrategische vraagstukken voor het MKB. Wat kun je doen, wat moet je doen, wat zou je moeten laten? Hoe kun je je groei versnellen en je bedrijf stevig op de zakelijke kaart zetten. Het (jouw!) merk speelt een cruciale rol! Guido David neemt je actief mee in de opties en kansen. Heb je al een vraag: mail die alvast!

Waarover vertelt Rabobank:
Een zakelijke administratie is onmisbaar. Dat weet je, maar het is zo tijdrovend! Aron Kraal vertelt over de online boekhoud-app voor zzp-ers. Je automatiseert een deel van je administratie en houdt (dus) tijd over voor de leuke ondernemersdingen.

Wat gebeurt er in de cloud:
‘De cloud’, een hot item! Wat is het en wat kunnen we ermee? Maar vooral, wat winnen we ermee? Specialist Rutger Dalenoord geeft wat achtergronden en natuurlijk tips over effectief en succesvol werken in de cloud. Wat je al langer wilde weten…

Waarom netwerken:
Netwerken is belangrijk; iedereen zegt het. Niet alleen digitaal via social media, maar vooral fysiek! Hoe leer je de ander kennen, wat mag je niet en wat wel verwachten? Onze eigen netwerker-met-connecties Werner Kelder geeft tips.

Dus: KOM JE OOK?
Ken je (een) ondernemer(s) die deze onderwerpen ook interessant vinden? Neem ze mee!
De entree is dankzij samenwerking met Rabobank Merwestroom (Sliedrecht) en de gezamenlijke gemeenten in de Drechtsteden gratis!

Programma CJBD bijeenkomst 13 november a.s.
19.00 uur Inloop
19.30 uur Welkom en opening door Harry Eskes, voorzitter
19.35 uur Presentatie Online boekhouden – Aron Kraal (Rabobank)
19.45 uur Presentatie Waarom in de cloud? – Rutger Dalenoord (Blokes)
20.00 uur Workshop Branding van je bedrijf. Waarom? – Guido David (Merketingvisie)
20.30 uur Presentatie Waarom en hoe netwerken? – Werner Kelder (Kelder Advies)
20.40 uur Netwerken met hapje & drankje
22.00 uur Einde bijeenkomst

NB
Parkeren op het plein bij de Rabobank Merwestroom (Bonkelaarplein 25, 3363 EL Sliedrecht) is gratis.