Spring naar inhoud
Ondernemen Nieuws voor ondernemers Uitnodiging Netwerkwerkbijeenkomst 'Help VMBO-leerlingen op weg in het bouwen van een netwerk' op 14 november 2018
4 juni 2018

Uitnodiging Netwerkwerkbijeenkomst 'Help VMBO-leerlingen op weg in het bouwen van een netwerk' op 14 november 2018

Graag nodigen wij u uit deel te nemen aan de  Netwerkbijeenkomst op 14 november in Papendrecht. Er hebben zich al een bedrijven/instellingen (groot en klein) aangemeld en hun medewerking toegezegd maar er zijn nog plekken beschikbaar, dus meldt u snel aan.

We hebben totaal 72 bedrijven nodig om alle leerlingen goed te kunnen laten kennismaken en te leren netwerken en we zijn dus hard bezig om dit aantal bedrijven/instellingen te werven, bedrijven/instellingen te vinden die bereidt zijn om de leerlingen van het 4de jaar VMBO de unieke kans te bieden om kennis te maken met bedrijven en instellingen uit verschillende sectoren.

Helpt u onze VMBO-leerlingen op weg in het bouwen aan een netwerk?
De bijeenkomst start om 10.00 en zal om 14.00 uur afgesloten worden met een hapje en drankje/netwerkborrel als dank voor de bedrijven die 14 november aanwezig zijn. Indien u wel de mogelijkheid heeft om een deel van de bijeenkomst (dus bijvoorbeeld alleen de 1ste ronde) dan zijn wij hier ook al heel erg mee geholpen.

Hieronder ziet u het filmpje van 2017 om u een indruk te geven:

 

Dit element is geblokkeerd

U heeft er (nog) niet voor gekozen om cookies op deze website te accepteren. Het element dat hier zou verschijnen maakt gebruik van deze cookies en hebben we daarom voor u geblokkeerd. Meer info

Aanmeldingen
U kunt uw bedrijf aanmelden voor 15 september bij:
Miranda van Amstel, projectmedewerker Onderwijs & Arbeidsmarkt gemeente Papendrecht
T: 078-7706243
E: m.vamstel@papendrecht.nl

PDF-bestandUitnodiging Netwerkbijeenkomst Papendrecht