Spring naar inhoud
Ondernemen Nieuws voor ondernemers Open Coffee Drechtsteden bestaat 5 jaar; vier het mee op 1 december
14 november 2016

Open Coffee Drechtsteden bestaat 5 jaar; vier het mee op 1 december

We naderen alweer het einde van het jaar en dus de laatste netwerkbijeenkomst van 2016. Op donderdagochtend 1 december is de volgende Open Coffee Drechtsteden. Je bent van harte welkom om van 08.30 - 11.00 uur te komen feesten en netwerken. Want Open Coffee Drechtsteden bestaat dan precies vijf jaar. En dat vieren we graag met jou!

Komende editie zal anders ingericht worden dan gebruikelijk… met een toefje. Nuttig thuis je ontbijt, maar laat nog een beetje ruimte over. Wij verzorgen die ochtend de koffie met een paar kleine lekkernijen.
De feestelijke ochtend zal kleurrijk worden getint. Een grappig toefje, kort iets serieuzer, tijd voor reflectie, inspireren en genieten.
Je bent van harte welkom op ons feestje. Weet je iemand die ook van netwerken en feest vieren houdt? Nodig hem of haar gerust uit!
-----------
Niet schrikken… we vragen je wel om een half uurtje eerder aanwezig te zijn dan normaal. Inloop is vanaf 08.30 uur, we starten het lustrum-feestje om 09.00 uur.
-----------
De locatie voor Open Coffee Drechtsteden is Cultureel Centrum Cascade aan Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht. Op het parkeerterrein bij Cultureel Centrum Cascade is voldoende gratis parkeerruimte.

Een feestje vier je niet alleen, toch? Jij komt toch ook? Laat het ons even weten. Dan zorgen wij dat er voldoende lekkers op tafel staat. Opgeven kan hier.

PROGRAMMA 1 DECEMBER
08.30 uur: inloop
09.00 uur: start programma
11.00 uur: einde


Met vriendelijke groet,

Erica van Dijk

Organisator Open Coffee Drechtsteden