Spring naar inhoud
Ondernemen Nieuws voor ondernemers Is uw organisatie toekomstbestendig? Laat u inspireren door andere bedrijven uit de Drechtsteden over de kansen van het anders organiseren van werk en kom naar de kennissessie.
28 juni 2018

Is uw organisatie toekomstbestendig? Laat u inspireren door andere bedrijven uit de Drechtsteden over de kansen van het anders organiseren van werk en kom naar de kennissessie.

Datum: Woensdag 12 september 2018, 09.00 – 12.00 uur
Locatie: Bij een van de bedrijven uit de regio, meer informatie volgt.
De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en goede krachten zijn vaak moeilijk te vinden. Een business case die 10 jaar geleden positief uitpakte, kan in de huidige economische realiteit een heel andere uitkomst laten zien. Bedrijven die ooit kozen voor het uitbesteden van (productie)werkzaamheden naar lagenlonenlanden, zien bijvoorbeeld loon- en transportkosten stijgen. Ook geopolitieke spanningen hebben effect op de kwaliteit en continuïteit van de bedrijfsvoering. Tegelijkertijd zijn er tal van voorbeelden hoe het anders organiseren van werk, werk terughalen naar Nederland (reshoring) en innovatie hier een oplossing voor bieden. Een goed moment om uw bedrijfsmodel eens tegen het licht te houden.
Werkgevers delen hun voorbeelden en oplossingen. Tijdens de kennissessie kunt u zich laten inspireren door ondernemers uit de regio met een duidelijke visie op het anders organiseren van werk. Het volledige programma volgt later. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier  of een e-mail sturen. .

Reshoring