Spring naar inhoud
Ondernemen Nieuws voor ondernemers Event Innoveren & Investeren woensdagmiddag 23 mei 2018
16 mei 2018

Event Innoveren & Investeren woensdagmiddag 23 mei 2018

event innoveren en investeren


Bent u op zoek naar financiering voor uw innovatieplannen? Dan mag u dit event niet missen! Tijdens 'Innoveren & Investeren' op woensdagmiddag 23 mei helpen we u graag op weg met praktische informatie over fondsen, subsidies en regelingen die voor u beschikbaar zijn. Maak kennis met de verschillende fondsmanagers die u hierin verder kunnen helpen en met collega ondernemers uit de regio die met financiering hun ideeën succesvol verder hebben gebracht.

We ontmoeten elkaar in de Duurzaamheidsfabriek, dé plek voor open innovatie, met interessante test en ontwikkel faciliteiten. Natuurlijk is er ook alle ruimte om te netwerken. Zo kunt u uw plannen misschien sneller realiseren dan u dacht.

Inspiratie en tips
Ondernemer Gert-Jan Strietman (Machinefabriek Straatman BV) en Innovatie manager Maarten Korz (Rabobank) nemen u mee in hun inspirerende visies, beantwoorden vragen en geven concreet bruikbare tips.

Dagvoorzitter
Fred van Beuningen (directeur Clean Tech Delta) leidt de middag in goede banen. Vanuit zijn innovatie en investeerders achtergrond heeft hij goed zicht op technologie en trends m.b.t. duurzaamheid.

Woensdag 23 mei 2018, 14.30 - 17.00 uur
Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50 in Dordrecht

Programma
14.30 uur Inloop
15.00 uur Welkom
15.10 uur Presentatie Maarten Korz en Gert-Jan Strietman
16.00 uur Netwerkborrel
17.00 uur Einde bijeenkomst 

Klik hier om u direct aan te melden.