Spring naar inhoud
Ondernemen Nieuws voor ondernemers DEAL! Drechtsteden Promotion& Investments Agency
9 december 2014

DEAL! Drechtsteden Promotion& Investments Agency

DEAL! Drechtsteden Promotion & Investments Agency is een initiatief van de 6 gemeenten van de Drechtsteden en de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Drechtsteden (ROM-D). DEAL! is opgericht om ondernemers te ondersteunen en te adviseren bij investerings- en/of uitbreidingsvraagstukken binnen de regio Drechtsteden. Hierbij ligt de focus op investeerders in de productie, logistiek en zakelijke dienstverlening. Daarnaast richt DEAL! zich op het promoten van de Drechtsteden als optimale vestigingsplaats voor bedrijven, in het bijzonder gericht op de maritieme en logistieke sector.

Bedrijf DEAL!Wat kan DEAL! betekenen voor de ondernemer?

DEAL! gaat voor de ondernemer op zoek naar de beste vestigings- of uitbreidingsplek voor het bedrijf binnen de Drechtsteden en begeleiden ze bij het vestigingstraject.
Daarnaast adviseert DEAL! de ondernemers zo objectief mogelijk over allerlei vraagstukken die bij een investering aan de orde zijn. Denk hierbij aan vragen over het belastingklimaat, personeel, subsidies, expathuisvesting en kennispartners. DEAL! werkt samen met bestaande en potentiĆ«le investeerders om hen te helpen met vestiging of uitbreiding onze regio.

De organisatie

DEAL! is een onafhankelijke organisatie en de dienstverlening is kosteloos. De vier medewerkers van DEAL! werken nauw samen met de zes gemeenten van de Drechtsteden en medefinancier Rom-D om de ondernemers zo goed mogelijk van dienst te zijn.