Spring naar inhoud
Ondernemen Nieuws voor ondernemers Congres ‘Aerospace meets Maritime’ in Papendrecht
11 februari 2014

Congres ‘Aerospace meets Maritime’ in Papendrecht

In de uitdaging om steeds sneller, slimmer, schoner en goedkoper te kunnen vliegen en varen, wordt materiaaltechnologie steeds belangrijker. Op 10 maart vindt in Papendrecht het congres ‘Aerospace meets Maritime’ plaats dat volledig in het teken van de toepassing van nieuwe (composiet)materialen staat.

 

Papendrecht vormt een kruispunt van een grote dynamische regio waarin luchtvaart en maritiem elkaar ontmoeten. Met bedrijven als Fokker, Boskalis en Damen Shipyards beschikt deze regio over multinationals van formaat. De aanwezigheid van kennis en veel jonge, innovatieve ondernemingen toont de kracht van deze regio. Het gebruik van nieuwe (composiet)materialen biedt tal van kansen voor innovatie en cross-overs voor multinationals en het MKB.

Programma

Met het congres ‘Aerospace meets Maritime’ wordt het startsein gegeven voor het realiseren van doorbraken. Na een plenair programma ’s ochtends, dat in het teken staat van kennismaking en kennisoverdracht, vinden er ’s middag zes workshops plaats die een plan van aanpak moeten opleveren.

Aanmelden

Gaat u deze uitdaging met ons aan en wilt u meedenken om doorbraken te realiseren, innovatie te bevorderen en samenwerking te stimuleren? Meldt u zich dan snel aan, want het aantal deelnemers is beperkt.
 

Meer informatie over programma en aanmelding is te vinden op www.aerospace-maritime.com

 

Aerospace meets maritime