Spring naar inhoud
Ondernemen Beleid & Projecten

Beleid en projecten

Welke visie heeft de gemeente op ondernemers en de Papendrechtse economie? Welke projecten zijn voor ondernemers van belang? Hieronder leest u hier meer over.

In het PDF-bestandUitvoeringsprogramma Economie leest u welke initiatieven de gemeente neemt om de economie van Papendrecht in de periode 2013-2017 actief te stimuleren en op een hoger niveau te tillen.

Dit element is geblokkeerd

U heeft er (nog) niet voor gekozen om cookies op deze website te accepteren. Het element dat hier zou verschijnen maakt gebruik van deze cookies en hebben we daarom voor u geblokkeerd. Meer info


De PDF-bestandHorecanota geeft inzicht in de diverse regelingen die gelden voor de horeca in Papendrecht en de PDF-bestandKoersnotitie Detailhandel geeft inzicht in onze winkelstructuur. 

Specifiek voor winkelcentrum De Meent is een samenwerking tot stand gebracht met winkeliersvereniging De Meent, eigenaar NEXT Real Estate en de gemeente om het rapportPDF-bestandDe Nieuwe Winkelstraat uit te kunnen voeren.

Regionaal

Binnen de Drechtsteden werken zeven gemeenten op een vernieuwende manier samen. Dat doen we onder het motto ‘Samen stad aan het water’. We maken regionaal beleid en voeren dat beleid regionaal uit, daar waar dat handig is. Daarnaast blijven we eigen lokale keuzes maken. Zo benutten we het beste van beide.

Bent u op zoek naar informatie over de bevolkingsopbouw, inkomen, vrije tijdsbesteding of andere nuttige feiten en cijfers over Papendrecht en de regio, dan kunt u die vinden bij het Onderzoekcentrum Drechtsteden.