Naar de inhoud
U bent hier...
Actueel Vindt u uw omgeving belangrijk? Fiets dan mee!

Papendrecht heeft antwoord©

Pagina delen

Facebook
Twitter
Google+
 

Vindt u uw omgeving belangrijk? Fiets dan mee!

Veel bewoners van de diverse wijken in Papendrecht zijn zeer betrokken bij hun woonomgeving. Dat zien we terug in het Meldpunt Openbare Ruimte en bijvoorbeeld ook op Facebook. Samen met die bewoners willen wij graag per fiets locaties verkennen om te zien of zij voldoen aan de gestelde eisen.
Bent u trots op uw straat of buurt en vindt u dat deze als voorbeeld kan dienen voor andere straten? Laat ons en anderen dan zien waarom u trots bent. Ziet u mogelijkheden om de openbare ruimte te verbeteren? Laat ons dat dan ook zien.

Wat verstaan we onder ‘openbare ruimte’?

Eigenlijk alles wat niet in particulier bezit en openbaar toegankelijk is. Dat kunnen bijvoorbeeld zijn de bestrating, afvalbakken, parkeerplaatsen, sportvelden, plantsoenen of speelplaatsen.

Welke locaties gaan we schouwen?

Dat heeft u zelf in de hand. Locaties waarover u met ons van gedachten wilt wisselen kunt u vanaf 15 maart tot en met 9 april 2017 aanmelden via het digitale dorpsplein www.puurpapendrecht.nl. U maakt een account aan, zoekt de pagina ‘Schouw Openbare Ruimte’, klikt op de groene button Buurtverbeteringen en geeft de locatie van uw keuze op.
Vervolgens kunnen medebewoners stemmen op de aangedragen buurtverbeteringen. De locaties met de meeste stemmen gaan wij samen met u bezoeken en beoordelen..

Methode

Tijdens de schouw geven medewerkers van de gemeente uitleg over waarom een locatie eruit ziet zoals hij eruit ziet met het zogenoemde Beeldenboek in de hand. Foto’s en beschrijvingen in dat boek worden vergeleken met de werkelijke situatie en op basis daarvan gaan we met elkaar in gesprek.

Vier schouwmomenten

We houden op vier momenten een wijkschouwronde. Elke schouw duurt anderhalf uur (van 19.00 tot 20.30 uur) en wordt per fiets afgelegd.
• dinsdag 18 april de Kraaihoek en Middenpolder, startlocatie: gemeentehuis, Markt 22
• donderdag 20 april Westpolder/Het Eiland, startlocatie: gemeentehuis, Markt 22
• dinsdag 9 mei Oostpolder/De Kooy/Vriesenpolder, startlocatie: tenniscentrum TOP, Parkweg 5
• donderdag 11 mei Molenvliet en Wilgendonk, startlocatie: Tapperij Tijdloos, Stellingmolen 178.

Aanmelden

Als dit u aanspreekt en als u zich hiervoor vrij kunt maken nodigen wij u graag uit. Aanmelden kan eveneens via de eerder genoemde pagina ‘Schouw Openbare Ruimte’ opwww.puurpapendrecht.nl.
Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Miranda de Wijs, tel. 14 078 of email: m.de.wijs@papendrecht.nl.Contactgegevens

Bezoekadres

Markt 22 
3351 PB Papendrecht
tel: 14 078

fax: 078-7706488

Postadres

Postbus 11

3350 AA  Papendrecht


Contactformulier
Route
Openingstijden
Meldpunt


 Icoontje Twitter  Icoontje Facebook  Icoontje RSS-feed