Zoekresultaten

484 resultaten voor ‘’

 • cybercrime congres pdf

  07 januari 2020, pdf, 902kB
 • Cybercrime congres 'digitaal veilig'

  07 januari 2020

  Op 3 februari 2020 wordt een cybercrime congres georganiseerd in het Energiehuis in Dordrecht voor alle ondernemers en medewerkers in de Drechtsteden gemeenten. Je krijgt praktische handvatten om de digitale veiligheid te vergroten. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries leidt de bijeenkomst in goede banen. Er zit een limiet aan het aantal plaatsen, dus meld je snel aan op www.cybercrimecongres.info.

 • KBBB 2020 folder

  09 januari 2020, pdf, 447kB
 • Klachtenlijn van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid

  U kunt een klacht indienen bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ) als u overlast heeft van bepaalde activiteiten van een bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld een geluidsklacht, geurklacht of last van andere milieubedreigende activiteiten? Dan kunt u de overlastgevende activiteit melden bij de Omgevingsdienst. De Omgevingsdienst zal ter plaatse een onderzoek uitvoeren. Als dat nodig is treedt OZHZ bestuursrechtelijk of strafrechtelijk op. Dit kan betekenen dat een bedrijf maatregelen moet nemen om de overlast te voorkomen.

 • Drechtstedendinsdag 14 januari 2020

  09 januari 2020

  Dinsdag 14 januari 2020 vindt de maandelijkse Drechtstedendinsdag plaats in het gemeentehuis van Zwijndrecht dat ligt aan het Raadhuisplein 3.

 • Wat betekent ecologisch groenbeheer?

  09 januari 2020

  De gemeente Papendrecht beheert zoveel mogelijk openbaar groen op een natuurvriendelijke manier. Dat geldt niet alleen voor gras, maar ook voor bosplantsoen. Wat betekent dat in de praktijk?

 • Kom Binnen Bij Bedrijven 2020

  09 januari 2020

  Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers? Denkt u aan een stagiair of wilt u mensen ontmoeten die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf? Doe dan mee met Kom Binnen Bij Bedrijven van 23 t/m 28 maart. Een speciale actie week in onze gemeente, waarin werkgevers en potentiële medewerkers elkaar ontmoeten. Met veel succes!

 • Foto's of films maken voor de gemeente? Meld u dan nu aan

  21 januari 2020

  Bent u professioneel fotograaf of filmproducent? En zou u in opdracht van de gemeente foto's of films willen maken? Geef dat dan nu aan ons door.

 • concept-Omgevingsvisie

  14 januari 2020, pdf, 9MB
 • Vrijwilligers leren scholieren over leven met beperkingen

  13 januari 2020

  Vorige week ging wethouder Corine Verver langs op 't Kofschip om leerlingen en vrijwilligers van het Gehandicapten Informatie Project Scholen in actie te zien.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina