Zoekresultaten

233 resultaten voor ‘’

 • Aanvraagformulier Exploitatievergunning

  pdf, 65kB
 • Gemeentenieuws 11 september 2019

  10 september 2019, pdf, 1MB
 • Vragenformulier BIBOB

  10 september 2019, pdf, 59kB
 • Vooraankondiging Business & Bites 27 november 2019

  09 september 2019

  |!!Save the Date!!| Na het succes van vorig jaar kon een tweede editie van Business & Bites Papendrecht natuurlijk niet uitblijven......Bent u een jonge, ervaren, startende, succesvolle, nog zoekende, innovatieve, hardwerkende, maar bovenal Papendrechtse ondernemer? Noteer dan 27 november in uw agenda.

 • Uitnodiging Startersavond 22 mei 2019 Zwijndrecht

  16 april 2019

  De ideale informatieavond voor startende ondernemers!

 • Wethouder Verver over de Proeverij

  12 september 2019

  ‘Vrijwilligers maken Papendrecht sterk’

  ‘Papendrecht heeft enorm veel vrijwilligers die ervoor zorgen dat hun plaatsgenoten allerlei leuke en leerzame activiteiten kunnen doen. Van sport en welzijn tot cultuur. Dat koesteren we’, stelt wethouder Corine Verver. Het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht geeft al die sportclubs, zorg- en culturele organisaties zaterdag 28 september van 13.00 uur tot 16.30 uur op de Markt graag de ruimte om zich te presenteren aan inwoners en om leden en vrijwilligers te werven. De wethouder nodigt iedereen van harte uit om met eigen ogen te bekijken wat het verenigingsleven en vrijwilligerswerk zo leuk maakt.

 • Ontdek wat energie besparen jou oplevert

  12 september 2019

  Zou jij graag energie willen besparen? Een eerste stap hierin is verduurzaming van je woning. Zorg bijvoorbeeld voor een goede isolatie voor een prettig en comfortabel huis in de zomer en winter. Daarnaast is het ook goed voor je portemonnee en voor het klimaat.

 • Drechtsteden koploper in Nederland banengroei voor mensen met arbeidsbeperking

  12 september 2019

  De Drechtsteden zijn koploper in de begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking naar werk. Dat blijkt uit recent onderzoek van het UWV. De uitkeringsinstantie bekeek per regio onder meer hoeveel banen er tussen 2015 en 2018 bijkwamen voor deze groep inwoners.

 • Doe mee met de World Cleanup Day

  12 september 2019

  Op zaterdag 21 september 2019 gaat de hele wereld weer opruimen tijdens de World Cleanup Day. Op deze ene dag komen miljoenen vrijwilligers in meer dan 150 landen in actie om de wereld een stukje schoner te maken. Deze grootste wereldwijde opschoonactie wordt georganiseerd door het Estlandse Let’s Do It. De Plastic Soup Foundation coördineert de opschoonactie in Nederland. Hier focussen we op onze rivieren om te voorkomen dat plastic afval in zee en uiteindelijk in de oceaan terechtkomt. Wil jij samen met de rest van de wereld ook aan de slag voor een schoner land én een schonere zee?

 • Gemeente Papendrecht genomineerd voor ICT project van het jaar 2019

  12 september 2019

  Op 1 oktober 2018 is de gemeente Papendrecht gestart met een pilot Digitaal Aanvragen Rijbewijs. Inmiddels hebben veel mensen een aanvraag gedaan via het systeem. Wegens dit succes is de gemeente Papendrecht door een onafhankelijke jury genomineerd voor ‘ICT project van het jaar bij de overheid 2019’. De gemeente Papendrecht is één van de vijf genomineerden.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina