Zoekresultaten

51 resultaten voor ‘’

 • Zondag 24 november in de PUP: lezing Arjan Erkel "ontvoerd maar geen slachtoffer"

  20 november 2019

  Zondag 24 november om 14 uur vertelt Arjan Erkel in de PUP over zijn ontvoering en benarde gevangenschap in de Russische deelstaat Dagestan.

 • Ter inzage

  Alle bestemmingsplannen die op dit moment in ontwerp of vastgesteld ter inzage liggen.

 • Mantelzorgers werden verwend

  21 november 2019

  Papendrechtse mantelzorgers die met zorg, aandacht en liefde hun naasten een mooier leven geven, werden nu eens zelf verwend. De gemeente Papendrecht wilde hen heel graag bedanken voor hun inzet door samen met Sterk Papendrecht en verschillende andere organisaties de Mantelzorg Verwenweek te houden. Vele mantelzorgers genoten van de activiteiten, de aandacht en de waardering.

 • Evenementen Markt Papendrecht vanaf nu duurzaam

  20 november 2019

  Op 18 november 2019 werd er een batterypack aangesloten op de muur van het gemeentehuis. Dit houdt in dat evenementen op de Markt vanaf nu voorzien kunnen worden van 'groene stroom'. Deze nieuwe vorm van stroomvoorziening heeft de gemeente, dankzij het snelle optreden van de gemeenteraad, in samenwerking met de Stichting Huiskamer Papendrecht kunnen realiseren.

 • 10 en 11 december informatiebijeenkomsten Wantijbrug (N3)

  21 november 2019

  Op dinsdag 10 en woensdag 11 december organiseert Rijkswaterstaat van 18.00-20.30 uur een informatiebijeenkomst voor bewoners en ondernemers uit Papendrecht en Dordrecht over de komende werkzaamheden aan de Wantijbrug.

 • Ontwerpbestemmingsplan Brandweerkazerne Papendrecht

  22 november 2019

  Het college van burgemeester en wethouders van Papendrecht maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerp-bestemmingsplan 'Brandweerkazerne Papendrecht' donderdag 21 november 2019 tot en met donderdag 2 januari 2020 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis.

 • EVOA overtreding Chemours

  21 november 2019

  Nadat een afvalverwerker in Italië failliet werd verklaard moest Chemours GenX-houdend afval terughalen. Dit afval is toen met een tijdelijke vergunning bij het bedrijf opgeslagen. Door de tijdelijke vergunning had Chemours de tijd om te zoeken naar een alternatieve verwerker. Nu blijkt dat de partij voor verbranding is afgevoerd naar Indaver in België. Dit zonder de juiste EVOA vergunning (EVOA = Europese Verordening Overbrenging Afvalstoffen).

 • Collegebesluit ontwerp-bestemmingsplan Brandweerkazerne

  22 november 2019, pdf, 205kB

  Het college van burgemeester en wethouders van Papendrecht heeft 19 november 2019 besloten het ontwerp-bestemmingsplan 'Brandweerkazerne Papendrecht' in procedure te brengen en ter inzage te leggen.

 • BIZ plan oosteind juni 2019

  26 november 2019, pdf, 626kB
 • Rijbewijs

  Wilt u uw rijbewijs aanvragen of vernieuwen? Maak dan online een afspraak met de gemeente.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina