Bent u een duurzaamheids-ambassadeur? Of heeft u een Energiecoach nodig?

Duurzaamheidsambassadeurs maken Papendrecht enthousiast

Bent u die bevlogen inwoner die andere Papendrechters enthousiast maakt om energieneutraler en steeds een beetje duurzamer te worden? Dan bent u wellicht de Duurzaamheidsambassadeur waar wij naar op zoek zijn! U kunt als duurzaamheidsambassadeur aan de slag om andere Papenrechters enthousiast te maken en de weg te wijzen naar leuke manieren van mogelijkheden om energie te besparen, afval te scheiden of een tuin te vergroenen.

Als we samen de handen uit de mouwen steken, leidt dat tot verrassende duurzame resultaten. In deze rol stimuleert en ondersteunt u uw buren bij onderwerpen waar u enthousiast over bent.  Schrijft u bijvoorbeeld interessante columns-met-een-knipoog over afvalscheiding, neemt u vlogs op over hoe u omgaat met energie besparen of tekent u leuke stripverhalen over het effect van droogte en hitte in uw buurt? Neem dan contact op via ........Dan bekijken we samen de mogelijkheden.


Energiecoaches werken met u mee aan een energieneutraal Papendrecht

Hoe gedreven u ook verduurzaamt, er is altijd nog wel ergens winst te behalen. Bijvoorbeeld door uw woning slim te verwarmen. Daardoor neemt niet alleen het comfort toe, maar daalt ook uw energierekening. De energiecoaches weten veel over duurzaamheid in het algemeen en besparen in het bijzonder. Zij delen deze kennis graag met u. Samen met onafhankelijke energie-experts stimuleren en informeren de Papendrechtse Energiecoaches en kunnen ze u helpen bij kleine en grote maatregelen. Wij nodigen u van harte uit om te kijken op www.drechtsestromen.net. Hier kunt u zich tevens aanmelden om zelf aan de slag te gaan als energiecoach.