Bijeenkomst Veilig Ondernemen in de Drechtsteden op 19 juni

Is jouw bedrijf goed beschermd tegen cybercrime en ondermijning? Of wil je hier graag meer over weten? Kom dan op woensdag 19 juni naar de bijeenkomst Veilig Ondernemen in de Drechtsteden. Twee bijzondere sprekers vertellen over it-security en ondermijning. Naast het opdoen van nieuwe kennis is er volop gelegenheid tot netwerken.

Twee inspirerende sprekers

Dave Maasland is CEO van ESET Nederland, één van de grootste IT-security bedrijven van Nederland. Hij vertelt over de digitale wereld, de gevolgen van cybercrime en de beste manieren om je daartegen te beschermen. Janco de Pijper laat zien dat de scheiding tussen de onder- en bovenwereld slechts een dun lijntje kan zijn. Hij vertelt over verschillende vormen van ondermijning en hoe dit jouw onderneming kan raken.

Netwerkborrel en informatiemarkt

Na afloop is er een netwerkborrel en informatiemarkt. Hier kun je in gesprek met de aanwezige experts, waaronder de politie, Meld Misdaad Anoniem, IT-professionals of PVO Regio Rotterdam. Daarnaast is er volop ruimte om te netwerken met andere ondernemers. Ben je na de presentatie benieuwd hoe verdovende middelen geproduceerd worden? Neem een kijkje in een op locatie nagebouwde hennepkwekerij en cocaïnewasserij. 

Praktische informatie

Op woensdag 19 juni ben je vanaf 17.00 uur welkom. Voor een lichte maaltijd wordt gezorgd. Om 18.00 uur start het programma. De bijeenkomst wordt gehouden in Cultureel Centrum Landvast (Haven 4, Alblasserdam).

Deze bijeenkomst is gratis voor alle ondernemers uit Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Vanwege een beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht.

Aanmelden

Samenwerking

De avond wordt georganiseerd door PVO Regio Rotterdam in samenwerking met de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.