Uitnodiging bedrijvenbijeenkomst 'Duurzaam Ondernemen' op 27 oktober 2021

Graag nodigen we u, ondernemer op Oosteind, uit voor de bedrijvenbijeenkomst 'Duurzaam Ondernemen' op woensdag 27 oktober 2021 van 16.30 uur tot 18.00 uur. De bijeenkomst is een initiatief van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid en de gemeente Papendrecht.

Duurzaam ondernemen, met aandacht voor circulariteit en energie wordt steeds belangrijker. Klanten en leveranciers stellen strengere eisen maar ook voor ondernemers zelf liggen er business kansen. Collega ondernemers hebben al veel stappen gezet op het gebied van duurzaam ondernemen, anderen zijn nog zoekende. Hoe pak ik het aan? Waar moet ik beginnen? Wat is verplicht vanuit wet- en regelgeving? Wat gebeurt er al op dit gebied op Oosteind? Wat kunnen we van elkaar leren? En vooral: waar liggen mogelijkheden en kansen voor mij als ondernemer?

Praktijkervaringen en 4 gratis energiescans

Laat u tijdens deze bijeenkomst inspireren door lokale koplopers, ondernemers op Oosteind die voorop lopen op het gebied van energie en duurzaamheid. Zij delen hun ervaringen uit de praktijk, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar oplossingen kunnen aanreiken. Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ) biedt naast informatie over bestaande wet- en regelgeving ook handvatten om stappen te zetten op het gebied van duurzaam ondernemen. Als bonus worden tijdens deze bijeenkomst 4 gratis energiescans aan geïnteresseerde ondernemers cadeau gegeven.

Locatie en aanmelden

Zorg dat u er ook bij bent! We ontmoeten u graag op 27 oktober bij Gebroeders de Koning, Rietgorsweg 9a, mits de corona-regels dit toestaan. Mocht dit niet het geval zijn, dan sturen we u een MS Teams link. Aanmelden kan per mail via uw gemeentelijk aanspreekpunt Jan-Peter Hoste. Het volledige programma en laatste details ontvangt u na aanmelding voorafgaand per mail.
Wij hopen op uw komst en kijken uit naar deze bijeenkomst.
Met vriendelijke groet,
Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid
Gemeente Papendrecht

ozhz

gemeente papendrecht