Gratis Cybercrime Webinar voor Ondernemers

Dit webinar wordt georganiseerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en de regionale platforms Veilig Ondernemen (PVO). Veiligheid maken we samen.

In deze crisistijd zien cybercriminelen hun kans schoon om ondernemers op te lichten met nepmails, ransomware (gijzelsoftware) en hacks, waarbij misbruik wordt gemaakt van het coronavirus. Juist nu is het belangrijk om extra alert te zijn om te voorkomen dat ook jouw onderneming slachtoffer wordt van cybercrime. Meld je aan voor het gratis cybercrime webinar en zorg dat je digitaal veilig bent!

Donderdag 23 april 2020 van 14:00 - 15:00 uur

In dit webinar word je online in een uur getraind door een ethisch hacker. De training gaat over de belangrijkste vormen van cybercriminaliteit: phishing (ook in relatie tot het coronavirus), ransomware en CEO-fraude. Ook is er aandacht voor veilig thuiswerken. Aansluitend is de ethisch hacker een kwartier beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Laat ook jouw medewerkers deelnemen aan dit webinar! Zeker nu er veel vanuit huis wordt gewerkt, kunnen zij door een simpele vergissing of misleiding jouw onderneming onbedoeld tot slachtoffer maken.

Aanmelden

Klik op deze site en meld je aan. Je ontvangt via het opgegeven e-mailadres een link waarmee je het webinar gratis online kunt volgen.