Kom Binnen Bij Bedrijven 2020

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers? Denkt u aan een stagiair of wilt u mensen ontmoeten die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf? Doe dan mee met Kom Binnen Bij Bedrijven van 23 t/m 28 maart. Een speciale actie week in onze gemeente, waarin werkgevers en potentiële medewerkers elkaar ontmoeten. Met veel succes!

De Kom Binnen Bij Bedrijven campagne biedt u de mogelijkheid uw medewerkers van de toekomst te ontmoeten. Deelnemen betekent dat u in de week van 23 t/m 28 maart uw deuren opent voor belangstellenden en mensen die zich willen oriënteren op werk, stage, een leerwerkplek, praktijkopdracht, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. U maakt vrijblijvend en laagdrempelig kennis met belangstellenden en mogelijk potentiële werknemers. Het is aan u te bepalen wanneer u in die week bezoekers ontvangt: op één of meerdere dagen en op welke tijden. Het is ook aan u om het bezoek zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de bezoekers.

Voor wie en waarom?

Kom Binnen Bij Bedrijven is zes jaar geleden in Woerden gestart. Door het succes sluiten inmiddels meerdere gemeente bij het programma aan. Voor u betekent dit, dat u geïnteresseerden uit een grotere regio bereikt en op bezoek kunt krijgen. Meer kans op een match! De gemeente Papendrecht biedt dit jaar voor het eerst haar bedrijven de mogelijkheid mee te doen met Kom Binnen Bij Bedrijven. Vorig jaar deden ruim 300 bedrijven en organisaties uit de  gemeenten Gouda, Krimpenerwaard, Molenlanden, Sliedrecht, Vijfheerenlanden, Waddinxveen en Zuidplas mee. Bekijk hier het filmpje over een succesvolle match en ervaringen van vorig jaar bij Kom Binnen Bij Bedrijven.

What’s in it voor u?

Meedoen met Kom Binnen Bij Bedrijven betekent gratis promotie van uw bedrijf of organisatie. Voor u is het namelijk gratis. U lift mee op de lokale én regionale promotiecampagne in de acht deelnemende gemeenten. Promotie gebeurt via verschillende online en offline media en u ontvangt gratis promotiemateriaal zoals e-mailbanners en posters. Fijne reclame dus voor uw bedrijf of organisatie. Bij inschrijving op www.kombinnenbijbedrijven.nl verschijnt uw logo op de website en, indien gewenst, uw eigen foto- en filmmateriaal.

Huis aan huis blad Het Kontakt – onze media partner – biedt u extra exposure tegen betaling voor een krant-in-krant uitgave. Uiteraard is dit niet verplicht.

Ook als u op dit moment niet direct vacatures heeft, is het interessant om mee te doen. U presenteert uw bedrijf en komt in beeld bij honderden belangstellenden. Nuttig voor naamsbekendheid en imago. In 2018 zijn 310 bedrijven bezocht door 1740 bezoekers ! U doet gratis mee aan de campagne en kunt naast vacatures ook leerwerkplekken, stageplaatsen, werkervaringsplaatsen of praktijkopdrachten voor scholieren of werkzoekenden aanbieden. Vanaf begin februari kunnen bezoekers zich inschrijven en aanmelden voor een bezoek aan uw bedrijf of organisatie.

Aanmelden

Doet u mee? Meld u dan snel aan bij de organisatie van deze actieweek op www.kombinnenbijbedrijven.nl.
Kom Binnen Bij Bedrijven is een initiatief van het regionale platform Groene Hart Werkt! Meer informatie leest u in de folder, op www.kombinnenbijbedrijven.nl. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de accountmanager bedrijven van uw gemeente, Ninetta Lorenc (06) 406 29 472 (n.lorenc@papendrecht.nl).

Banner Kom Binnen Bij Bedrijven 2020