Over ons

Work@Erasmusplein is een modern en sfeervol business center nabij het centrum van Papendrecht; de ideale plek om te werken, te vergaderen en andere ondernemers te ontmoeten.

Deze vrij nieuw ingerichte locatie is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer en heeft ruime parkeergelegenheid voor de deur. Vanwege het vele daglicht en comfort is het een representatieve en inspirerende werkomgeving.

De ruimte is opgedeeld in units van diverse afmetingen, waaronder een vergaderruimte. Sommige units worden als kantoorunit verhuurd, andere bevatten gedeelde werkplekken. De units zijn volledig gestoffeerd en gemeubileerd. Je hoeft dus alleen je laptop mee te nemen en je kunt direct aan de slag.

Als huurder ben je van alle gemakken voorzien: glasvezel, goede (gratis) koffie en thee en een vrij te gebruiken vergaderruimte. Huur je een eigen kantoorunit, dan heb je ook een eigen brievenbus en kun je je logo op het raam van de unit laten aanbrengen. Uiteraard heb je als huurder altijd een eigen sleutel, zodat je kunt werken wanneer je maar wilt.

Kortom, een visitekaartje voor je bedrijf tegen aantrekkelijke voorwaarden!