Huisvesting

Papendrecht is naast een uitstekende plek om te wonen en te recreëren, ook ideaal om te ondernemen. De economische kansen groeien hier, waardoor ondernemerschap en bedrijvigheid gestimuleerd blijven.

work@erasmusplein

Ben je als zelfstandig ondernemer op zoek naar een plek om te werken, vergaderen en andere ondernemers te ontmoeten? Dan ben je bij  work@erasmusplein aan het juiste adres. Liever vanuit huis werken? Onder voorwaarden is dat in de meeste gevallen mogelijk.

Bedrijfspanden

Beschikbare bedrijfspanden kunt u vinden op:

www.bedrijfspand.com/gemeente/papendrecht/

www.fundainbusiness.nl

Met behulp van de infodesk bedrijventerreinen kunt u actuele gegevens over Zuid-Hollandse bedrijventerreinen zoeken en vergelijken. De infodesk biedt u een digitale route naar vestigingslocaties voor bedrijven in Zuid-Holland.

DEAL!

DEAL! Drechtsteden Promotion & Investments Agency is uw centraal aanspreekpunt voor vestiging en uitbreiding van uw bedrijf in de regio Drechtsteden.

DEAL! Drechtsteden Promotion & Investments Agency

DEAL! is een initiatief van de gemeenten Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Drechtsteden (ROM-D). DEAL! is gericht op het ondersteunen van bedrijven die zich willen vestigen en/of uitbreiden in de Drechtsteden.

ROM-D

ROM-D is de grondontwikkelings-maatschappij van de regio Drechtsteden.

ROM-D

Belangrijkste opgave is de versterking van de regionale economie door:

  • De uitgifte van kavels
  • De ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen
  • De revitalisering van bestaande bedrijventerreinen
  • De promotie van de regio Drechtsteden