Stichting Anders

Stichting ANDERS is een snel groeiend ondernemersnetwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers.

"Samen bijdragen aan een mooiere wereld"

Wat doet Stichting ANDERS?

ANDERS daagt ondernemers uit om een stukje van hun unieke diensten/producten/talenten beschikbaar te stellen aan mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben. Met elkaar ontdekken we opnieuw hoe mooi het is om te geven en ontvangen.  Want geven maakt rijk!

Kijk vooral ook op www.stichtinganders.nl.

Het bestaansrecht van de stichting is de veranderde samenleving. Stichting ANDERS wil heel specifiek in de commerciële sector ondernemers uitdagen om een stukje van hun producenten/diensten/talenten beschikbaar te stellen voor mensen in de samenleving die dat nodig hebben en in bepaalde situaties niet zelfredzaam zijn.

Deze ondersteuning wordt gekoppeld aan de juiste hulpvragen vanuit de samenleving in de regio Drechtsteden. Op deze manier is stichting ANDERS een brug tussen ondernemers die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben.

Tegelijkertijd dagen zij de ontvangers van de goede daad uit voor een goede daad aan een ander. De bereidheid voor een Pay It Forward namens de ontvanger van de ondersteuning, is één van de criteria voor het starten van een ANDERS project.

Logo van Stichting Anders