Instellingen in Papendrecht

In Papendrecht zijn er verschillende instellingen actief. Hieronder vindt u een overzicht van alle instellingen in Papendrecht.

Theater de Willem

U kunt Theater de Willem vinden aan de van der Palmstraat 4 3350 AD in Papendrecht. Recentelijk is het Papendrechtse Theater De Willem volledig gerenoveerd. In het theater worden Een kleine honderd voorstellingen gegeven, met voor iedereen veel moois: cabaret, concerten, musicals, veel toneel, een mooie serie jazz en natuurlijk veel familievoorstellingen.

Sterk Papendrecht

Sterk Papendrecht is er voor inwoners die ondersteuning nodig hebben. U kunt bij ons terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over opvoeding, gezondheid, zorg, dagbesteding, werk en inkomen, zelfstandig wonen, financiën, vervoer, ondersteuning voor mantelzorgers en uw gezin of relatie. Heeft u geen behoefte aan ondersteuning, maar wilt u iets doen? Bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, maar weet u niet precies wat en waar? Ook dan bent u van harte welkom bij Sterk Papendrecht.

Sterk Papendrecht is geopend van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur. Loop gewoon eens binnen of bezoek de onderstaande website.

Bibliotheek

De gemeente Papendrecht beschikt over 1 centrale bibliotheek waar u terecht kunt voor het lenen van boeken. De bibliotheek is gevestigd aan de Markt 2, 3351 AZ Papendrecht. Voor meer informatie kunt u terecht op de onderstaande website.