Herinrichting Beukmolen

De Beukmolen wordt vernieuwd! Naar aanleiding van de slechte staat van de openbare ruimte en riolering, gaat de gemeente in samenwerking met ingenieursbureau Fagus-PME en ontwerpbureau Urban Synergy aan de slag met het opnieuw inrichten van straten, trottoirs, parkeerplaatsen en pleintjes. Hierdoor wordt het plangebied Beukmolen aantrekkelijker, duurzamer en groener.

Informatie over het schetsontwerp 

Een eerste schetsontwerp is klaar en kunt u op verschillende locaties en manieren inzien: online, op de leestafel van het gemeentehuis of tijdens het bezoek aan de wijk. Via de website www.herinrichtingbeukmolen.nl vindt u altijd de meest actuele informatie. Bij het onderdeel “Vraag & antwoord” vindt u meer informatie en antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Inspraakprocedure 


Onderaan in de bijlagen kunt u meer lezen over de inspraakprocedure, de tijdstippen dat de stukken ter inzage liggen, wanneer de wijk wordt ingegaan met de posterpanelen en hoe u kunt reageren op het ontwerp. Van 23 november tot en met 7 december heeft u de mogelijkheid om te reageren op het ontwerp. Ook vindt u onderaan de pagina een "reactieformulier inspraakprocedure".. Dit formulier kunt u inleveren bij de receptie in het gemeentehuis of mailen naar het onderstaande mailadres. 


In gesprek in de Beukmolen 


Op woensdag 23 november 2022 tussen 16:00 en 19:30 uur bezoeken we uw straat in de omgeving van Beukmolen met posterpanelen. Kom langs en deel uw mening! 


Vragen? 


Al uw vragen kunt u stellen via het e-mailadres beukmolen@papendrecht.nl. We hopen u graag te ontmoeten op woensdag 23 november! 

Bijlagen:


•    Bewonersbrief
•    Inspraakprocedure 
•    Schetsontwerp 
•    Reactieformulier