Aanpassen bushaltes voor HOV en R-net buslijnen in Papendrecht

Vanaf eind mei past de provincie Zuid-Holland in samenwerking met de gemeente Papendrecht op een 6-tal locaties de bushaltes aan om de kwaliteit, toegankelijkheid en het comfort te vergroten.

Het gaat hierbij om de R-net haltes: Kennedylaan, Viaduct N3 oost, Westkil, Noordkil, Matenasche Scheidkade en halte Kooyhaven.

Locaties R-Net bushaltes

Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?

Vanaf maandag 30 mei start Boskalis Nederland Infra B.V., in opdracht van de provincie Zuid-Holland, met het aanpassen van de haltes. Naar verwachting nemen de werkzaamheden ongeveer twee weken per halte in beslag. Als eerste worden de haltes aan de Noordkil en Matenasche Scheidkade opgepakt. De werkzaamheden zijn medio september 2022 gereed.

Bereikbaarheid

Indien nodig wordt het verkeer omgeleid via omleidingsborden. Enige overlast in de periode van uitvoering is helaas niet te vermijden, wij vragen uw begrip hiervoor.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de heer Olivier de Boer, hij is namens de Provincie de toezichthouder op het werk en bereikbaar via telefoonnummer: 06-51591110 of e-mail: Olivier.de.Boer@rps.nl.

Voor overige vragen kunt u contact op nemen met de toezichthouder van de aannemer de heer Sten Otte bereikbaar via telefoonnummer: 06-11225579 of e-mail sten.otte@boskalis.com.