Aanleg kunstgrasveld veld 3 V.V. Papendrecht

Vanaf maandag 15 mei 2023 start CSC Sport in opdracht van gemeente Papendrecht met de
aanleg van een kunstgrasveld bij Papendrecht.

Door de aanleg van het kunstgrasveld wordt de trainingscapaciteit vergroot en is de club op wedstrijddagen minder afhankelijk van afgelastingen bij regenachtige dagen. 
Een belangrijk uitgangspunt voor de aanleg is dat het nieuwe kunstgrasveld voldoet aan de normen van de KNVB voor categorie A. Nadat het veld gereed is, vindt een eindkeuring plaats door KIWA ISA Sport.

Planning 

De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door CSC Sport. De planning is dat de werkzaamheden zullen starten in de week van 15 mei 2023 (week 20) en naar verwachting zullen ze circa 10 weken in beslag nemen. Uiteraard is dit afhankelijk van onder andere de weersomstandigheden. Gedurende de werkzaamheden kunt u mogelijk hinder ondervinden bij de toegang naar het sportpark Slobbengors. De gemeente Papendrecht vraagt uw begrip hiervoor.

Contactgegevens

Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de heer David Hage, hij is namens de gemeente Papendrecht de toezichthouder op het werk en bereikbaar via telefoonnummer: 06- 46750534 of e-mail: dg.hage@papendrecht.nl of met de projectleider van CSC Sport, de heer S. van den Hoogen email: s.vandenhoogen@cscsport.nl