Werkzaamheden Stedin van start

Stedin zorgt ervoor dat iedereen in Papendrecht over gas en elektriciteit beschikt om te wonen, werken en leven.

Op de website van Stedin vindt u hierover meer informatie.

Wijzigingen aan het elektriciteitsnet in de regio Papendrecht

Om de levering van elektriciteit nu en in de toekomst te garanderen, wordt een deel van het elektriciteitsnet in de regio Papendrecht vervangen. Ook wordt het net slimmer gemaakt door onder meer storingsverklikkers in het net te plaatsen die snel en accuraat een eventuele onderbreking opmerken. De werkzaamheden gaan nu beginnen en  vinden plaats op het tracé dat loopt tussen het trafostation aan de Admiraal de Ruyterweg in Papendrecht en het station Alblasserwaard-West, Van Hennaertweg in Alblasserdam.  Het traject loopt via de Burgemeester Keijzerweg – Jan Steenlaan – Vondellaan – Scheidingslaan naar de Admiraal de Ruyterweg.

Contact

Tijdens de werkzaamheden kunt u voor vragen contact opnemen met Erik Berndsen, uitvoerder bij aannemer Van Vulpen. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 0183-645060 of 06 512 789 82 of per e-mail via Berndsen@vanvulpen.eu.

Heeft u vragen voor Stedin over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Alexandra de Waard, omgevingsmanager bij Stedin. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 13 967 811 of Alexandra.deWaard@stedin.net.

Heeft u andere vragen? Vind het antwoord bij veelgestelde vragen op de website van Stedin.