Start asfaltvervanging Veerweg (gedeelte rotonde Burgemeester Keijzerweg & kruising De Biezen)

De asfaltweg in gedeelten van de Veerweg voldoen niet meer aan de gewenste kwaliteit waardoor vervanging van het asfalt noodzakelijk is.

Het eerste gedeelte is de oostelijke rijbaan vanaf de rotonde Burgermeester Keijzerweg tot aan de kruising met de Cypressenlaan (werkvak A), inclusief het naastgelegen fietspad (werkvak B). Het tweede gedeelte is de kruising Veerweg met De Biezen (werkvak C).
De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door Gebr. van Kessel Wegenbouw b.v. en vinden plaats op de volgende data:

- Werkvak B (fietspad): 2 t/m 9 oktober;
- Werkvak A: 5 t/m 9 oktober (inclusief de nacht van 8 op 9 oktober);
- Werkvak C: In de nacht van 8 op 9 oktober (vanaf 19:00 uur).

Uiteraard is dit afhankelijk van onder andere de weersomstandigheden.

Omdat het bedrijventerrein De Biezen maar één ontsluiting heeft, worden de werkzaamheden in werkvak C in de nacht van 8 op 9 oktober (vanaf 19:00 uur) uitgevoerd. Hierdoor is het bedrijventerrein overdag weer toegankelijk. In dezelfde nacht wordt de bovenste asfaltlaag aangebracht in werkvak A, de rijbaan vanaf de rotonde Burgermeester Keijzerweg tot aan de kruising met de Cypressenlaan.
Met omleidingsborden en behulp van verkeersregelaars wordt het verkeer om het werkvak heengeleid. De werkzaamheden zijn afgestemd met de nood- en hulpdiensten. In de periode van de uitvoering is (geluids)overlast niet te vermijden, wij vragen uw begrip.


Bijlage 1: omleidingsplan
Bijlage 2: omleidingsplan