Asfalteringswerkzaamheden op de rotonde Veerweg - Kastanjelaan

Maandag 21 oktober starten asfalteringswerkzaamheden op de rotonde Veerweg – Kastanjelaan. De werkzaamheden duren naar verwachting tot vrijdag 25 oktober.

Wat gaan we doen?
De uit te voeren werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vervangen van de asfaltverharding. Na het aanbrengen van de asfaltlagen worden er nieuwe belijning en wegmarkeringen aangebracht.

Waarom werkzaamheden aan deze weg?
De asfaltweg voldoet niet meer aan de gewenste kwaliteit. Door vervanging van de asfaltverharding gaat de weg weer voor langere periode mee.

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden
Gedurende de werkzaamheden is de rotonde afgesloten voor het verkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Burgemeester – N3 - Provincialeweg. Met informatieborden worden de omleidingsroutes V en K aangegeven. U kunt de omleidingsroutes ook hier bekijken of in onderstaande film.
Busomleidingen vindt u op de website van Qbuzz.

Vragen?
Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de heer R. (Ricardo) Schoonderwoerd van aannemersbedrijf Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. te Dordrecht, telefoonnummer 06-11 00 85 85.
Namens de gemeente Papendrecht is de opzichter, de heer J.W. (Jan) Verwers het eerste aanspreekpunt, hij is bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6276. Is de opzichter afwezig of zijn er bijzondere zaken, dan kunt u de directievoerder van de gemeente, de heer R. (Ronald) Borghuis bellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6254.