Asfalteringswerkzaamheden op de Rembrandtlaan

Maandag 14 oktober starten asfalteringswerkzaamheden op de Rembrandtlaan, tussen de Jan Steenlaan en de Crabethstraat. De werkzaamheden duren naar verwachting tot vrijdag 25 oktober.

Wat gaan we doen?
De werkzaamheden omvatten het wegvak van de Rembrandtlaan tussen de Jan Steenlaan en de Crabethstraat. De uit te voeren werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vervangen van de asfaltdeklaag. Op enkele plekken moet de gehele asfaltconstructie worden vernieuwd. Na het aanbrengen van de asfaltdeklaag worden er nieuwe belijning en wegmarkeringen aangebracht.

Waarom werkzaamheden aan deze weg?
De asfaltweg voldoet niet meer aan de gewenste kwaliteit. Door vervanging van de asfaltdeklaag gaan de wegen weer voor langere periode mee.

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden
Het werk wordt in 2 fases uitgevoerd:

  • In fase 1 wordt er gewerkt op het gedeelte tussen de van der Palmstraat en de Crabethstraat. Hier is de weg afgesloten voor het verkeer van 14 oktober t/m 25 oktober.
  • In fase 2 wordt er ook gewerkt op het gedeelte tussen de van der Palmstraat en de Jan Steenlaan. In de periode 21 oktober t/m 25 oktober is de Rembrandtlaan tussen de Jan Steenlaan en de Crabethstraat afgesloten voor het verkeer.

Het autoverkeer wordt omgeleid via de Jacob Catslaan – P.C. Hooftlaan – Veerweg of Veerweg – Burgemeester Keijzerweg – Jan Steenlaan. Met informatieborden worden de omleidingsroutes M, N en R aangegeven. U kunt de omleidingsroutes hier bekijken of in onderstaande film.

Busomleidingen vindt u op de website van Qbuzz.

Vragen?
Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de heer R. (Ricardo) Schoonderwoerd van aannemersbedrijf Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. te Dordrecht, telefoonnummer 06-11 00 85 85.
Namens de gemeente Papendrecht is de opzichter, de heer J.W. (Jan) Verwers het eerste aanspreekpunt, hij is bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6276. Is de opzichter afwezig of zijn er bijzondere zaken, dan kunt u de directievoerder van de gemeente, de heer R. (Ronald) Borghuis bellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6254.