Asfalteringswerkzaamheden fietspaden N3 en Tinbergenplantsoen

Woensdag 23 oktober worden er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd op het fietspad langs de N3 en het fietspad Tinbergenplantsoen.

Wat gaan we doen?
De werkzaamheden worden uitgevoerd ter hoogte van de voetgangers- en fietstunnel tussen het Tinbergenplantsoen en J.R. Thorbecksingel en ter hoogte van de kruising N3 – Tinbergenplantsoen. De uit te voeren werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vervangen van de asfaltdeklaag. Na het aanbrengen van de asfaltdeklaag worden er nieuwe belijning en wegmarkeringen aangebracht.

Waarom werkzaamheden aan deze fietspaden?
De fietspaden voldoen niet meer aan de gewenste kwaliteit. Door vervanging van de asfaltdeklaag gaan de fietspaden weer voor langere periode mee.

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden
In de periode van 21 oktober t/m 28 oktober worden er werkzaamheden aan de fietspaden uitgevoerd. Er kan dan gewoon gebruik worden gemaakt van de fietspaden. Met uitzondering van woensdag 23 oktober dan vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats. U hoeft niet om te rijden met de (brom)fiets, u kunt het werk met de (brom)fiets aan de hand te voet passeren. U kunt de afzettingstekening hier bekijken.

Vragen?
Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de heer R. (Ricardo) Schoonderwoerd van aannemersbedrijf Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. te Dordrecht, telefoonnummer 06-11 00 85 85.
Namens de gemeente Papendrecht is de opzichter, de heer J.W. (Jan) Verwers het eerste aanspreekpunt, hij is bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6276. Is de opzichter afwezig of zijn er bijzondere zaken, dan kunt u de directievoerder van de gemeente, de heer R. (Ronald) Borghuis bellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 078-770 6254.