Hoe ziet de toekomst van Papendrecht eruit?

De Omgevingsvisie voor Papendrecht is bijna klaar. Dat is een plan dat beschrijft hoe de toekomst van onze gemeente er in grote lijnen uit gaat zien: wat zal er veranderen maar ook wat willen we koesteren?

Toekomst Papendrecht: wilt u de resultaten horen en met ons in gesprek? Kom dan 21 januari naar de bijeenkomst in het gemeentehuis.

Dat plan maakte de gemeente samen met Papendrechters. Meepraten kon op verschillende manieren en momenten. In 2019 hebben we met veel Papendrechters gesproken over de toekomst van Papendrecht. We hebben straat- en diepte-interviews gehouden, stonden met een tent op de markt (Dag van de Toekomst), hielden een bijeenkomst in het Apollohotel (Papendrechtcafé) en iedereen kon online meepraten.

Alle mooie ideeën voor de toekomst van Papendrecht hebben we gebruikt om de (concept-)Omgevingsvisie te maken. Om er zeker van te zijn dat dit is wat u en uw buren, collega's en ondernemers bedoelden voor de toekomst van Papendrecht, nodigen we iedereen uit om 'De Toekomst van Papendrecht' aan u te presenteren en gaan we graag met u in gesprek.