Zon op andermans dak

Wilt u zonnepanelen maar niet op uw eigen dak of heeft u zelf geen geschikt dak? Dan zijn er toch mogelijkheden!

Inwoners van Papendrecht hebben dankzij 'Zon op andermans dak' de mogelijkheid om met elkaar zonnepanelen aan te schaffen die een plek krijgen op het dak van het Sportcentrum. Op deze manier dragen zij bij aan de energietransitie en ontvangen ze naast een mooi belastingvoordeel, ook de opbrengst van de stroomverkoop.

Eerste dak in Papendrecht

Dit project biedt een mooi alternatief aan burgers die geen eigen dak hebben zoals huurders of appartement-eigenaren, maar ook aan huiseigenaren met een te klein of een ongeschikt dak, of die daar geen panelen op willen.

Heeft u belangstelling?
Meer info en de mogelijkheid om u als belangstellende geheel vrijblijvend aan te melden vindt u op www.drechtsestromen.net/zon/papendrecht/

‘Zon op andermans dak’ is een initiatief van  Stichting Drechtse Stromen, die zorgt dat alles geregeld wordt. De stichting is een non-profit organisatie en zet zich in om verduurzaming van energie in de Drechtsteden te stimuleren. Zij hebben al zes projecten in de regio gerealiseerd met totaal ruim 1.700 zonnepanelen en hebben voor nog eens 1.900 zonnepanelen in ontwikkeling.