Ontdek wat energie besparen jou oplevert!

Doe mee met de actie spouwmuurisolatie in de Drechtsteden! Meedoen levert je gemak en kostenvoordeel op. Je profiteert van een hoogwaardig product tegen een scherpe prijs.

De eerste stap in het verduurzamen van je woning is het besparen van energie. Is je woning nog niet volledig geïsoleerd? Begin daar dan eerst mee. Goede isolatie zorgt voor een prettig en comfortabel huis dat koel is in de zomer en warm in de winter. Daarnaast is het ook goed voor je portemonnee en voor het klimaat! 

Wat kan je zelf doen?

Op de landelijke site www.energiebesparendoejenu.nl staan alle mogelijkheden op een rij. Je kunt op de site zien welke opties er voor jouw huis zijn, welke subsidies er zijn en hoe je snel in contact kunt komen met adviseurs en bedrijven. Ook kan je hier enthousiaste verhalen lezen van mensen die al zijn begonnen met verduurzamen van hun woning.  

Minister Wiebes (Economische Zaken en Klimaat): “Steeds meer mensen vervangen hun CV-ketel op gas door een duurzaam alternatief, zoals een zonneboiler of een warmtepomp. Een verstandige investering, zeker als je oude CV-ketel aan vervanging toe is, want we gaan in Nederland van het aardgas af. Dankzij subsidie is het nu extra aantrekkelijk geworden de overstap te maken en zelf bij te dragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot.”

Nu besparen?

Doe mee met de actie spouwmuurisolatie in de Drechtsteden! De gemeenten in de Drechtsteden organiseren samen met het Regionaal Energieloket een actie om het isoleren van jouw muren goedkoper en makkelijk te maken. Je verlaagt je energierekening, de kosten zijn relatief laag en de terugverdientijd is kort. Meedoen levert je gemak en kostenvoordeel op. Je profiteert van een hoogwaardig product tegen een scherpe prijs. De isolatiebedrijven die deelnemen aan deze actie zijn gecertificeerde isolatiespecialisten uit de regio.

Meer weten over de actie?

Op www.regionaalenergieloket.nl/papendrecht vind je een checklist om te zien of spouwmuurisolatie geschikt is voor jouw woning. Hier kun je ook het informatiepakket downloaden en een prijsoverzicht.

Hoe kan ik meedoen?

1) Inschrijven: je kunt je vrijblijvend inschrijven voor de actie Spouwmuurisolatie via www.regionaalenergieloket.nl/papendrecht
2) Inplannen woningopname: het isolatiebedrijf neemt contact met je op om een afspraak te plannen voor een adviesgesprek;
3) Offerte ontvangen: na het adviesgesprek ontvang je een persoonlijke offerte voor de isolatiemaatregelen;
4) Beslissen: je besluit zelf of je mee wilt doen met de actie.

Vragen?

Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket via vragen@regionaalenergieloket.nl of via 088-525 4110.

Energie besparen doe je nu