Uitreiking plaquettes aan 7 Papendrechtse bedrijven door wethouder Paans en de Ruijter

Maandag 14 oktober jl. zijn in Pannenkoekenhuis Frittella (Meentpassage 24 te Papendrecht) aan zeven Papendrechtse bedrijven en 2 Alblasserdamse bedrijven plaquettes uitgereikt door wethouder Pieter Paans (Economie) en wethouder Kees de Ruijter (Onderwijs), gemeente Papendrecht en wethouder Dorien Zandvliet (Onderwijs) gemeente Alblasserdam.

De bedrijven ontvingen hun plaquette vanuit de gemeente als blijk van waardering voor vijf jaar deelname aan een project/activiteit (OnderwijsRoute of Techniekroute). Door deze openstelling/medewerking van een bedrijf is het mogelijk dat het onderwijs een kijkje in de keuken van hun bedrijf kan nemen en kan kennismaken met verschillende sectoren in het bedrijfsleven.

uitreiking plaquettes door wethouder de Ruijter uitreiking plaquettes door wethouder Paans

De zeven Papendrechtse bedrijven:
• Crossfit;
• Fokker;
• Gemiva-SGVgroep;
• Iv-Groep bv;
• Pannenkoekenhuis Frittella;
• V.d. Grijp BV;
• Veth Propulsion

De twee Alblasserdamse bedrijven:
• De Haan verhuizingen;
• Ford Wensveen

Op de plaquette staat een logo van 3 O's afgebeeld die met elkaar verbonden zijn. De 3 O's vertegenwoordigen de verbintenis/verbondenheid tussen Onderwijs – Ondernemers – Overheid. De kleuren rood, geel en blauw staan voor de 3 gemeenten: Alblasserdam, Molenlanden en Papendrecht. De tekst: Regionaal loopbaanbedrijf West Alblasserwaard geeft aan dat het bedrijf dat deze plaquette ontvangt, zich een Regionaal loopbaanbedrijf in de West Alblasserwaard mag noemen.

plaquette

Link naar fim mbt de uitreiking plaquettes: http://www.rtvpapendrecht.nl/tv-papendrecht/uitreiking-plaquette-voor-bedrijven/