Coronaprik zonder afspraak

Drie vrijdagen en zaterdagen kunt u weer zonder afspraak een coronaprik halen in Papendrecht of een andere gemeente in de buurt.

Op de vrijdagen 4, 11 en 18 maart en de zaterdagen 5, 12 en 19 maart kunt u weer zonder afspraak een coronaprik bij de GGD halen. Dat kan in Papendrecht op het adres: Morgensterkerk, Muilwijckstraat 1. Of in een andere gemeente in de buurt.
Iedere dag zijn in twee gemeenten tegelijk tijdelijke locaties geopend van 12 tot 18 uur.

Let op: het gaat om de eerste of tweede vaccinatie (vanaf 12 jaar) of de eerste boosterprik (vanaf 18 jaar). Voor de tweede boosterprik kunt u niet terecht. Mensen die voor een tweede boosterprik in aanmerking komen, krijgen een brief om een afspraak te maken.

Prikken zonder afspraak