Speeltuin Slobbengorspark wordt vernieuwd

Buitenspelen is leuk en gezond. En alhoewel buitenspelen overal kan, is het ook super fijn om dit in een leuke speeltuin te kunnen doen. Aan de Slobbengorsweg in Papendrecht wordt daarom de speeltuin vernieuwd. De huidige speeltuin is toe aan een grote opknapbeurt, zodat deze straks meer uitdaging biedt voor de kinderen.

Binnenkort worden er nieuwe speeltoestellen bijgeplaatst. Zo komt er een klimtoren met een glijbaan en een schommel bij. De huidige kabelbaan blijft bestaan en ook het mini-trapveldje blijft, zodat de speeltuin straks genoeg mogelijkheden biedt voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Ook worden er extra zitplekken gecreëerd. Zodat iedereen heerlijk buiten kan vertoeven. 

De voorbereidende werkzaamheden hebben plaats gevonden op vrijdag 18 februari. Het plaatsen van de toestellen en verdere aanpassingen zou in de week van 21 tot en met 25 februari uitgevoerd worden. Maar wegens de weersomstandigheden en de wateroverlast is dit voor nu even uitgesteld. Zodra de werkzaamheden gaan starten, informeren wij u hierover op deze website. Tijdens de werkzaamheden zal de speeltuin even niet toegankelijk zijn. 

Wateroverlast speeltuin Slobbengorspark