Vermelding in gemeentemagazine? Geef uw wijzigingen dan nu door aan Akse Media

Eind dit jaar brengt Akse Media een Papendrechts gemeentemagazine uit. Heeft uw bedrijf of organisatie een vermelding in die gids of wilt u een vermelding? Geef dat dan nu door aan Akse Media.

Benadering door Akse Media

Alle vermeldingen die voorzien zijn van een e-mailadres krijgen rond week 34/35 een e-mail van Akse Media ter controle van de gegevens. In die e-mail staat een unieke persoonlijke code, waarmee u zelf de gegevens naar wens kan controleren en eventueel aanpassen. Vermeldingen die geen e-mailadres bevatten, kunnen een telefoontje van Akse Media verwachten om de gegevens te controleren.

Zelf doorgeven kan ook

Als ondernemer of organisatie bent u zelf verantwoordelijk voor een juiste vermelding. U kunt uw (gewijzigde of nieuwe) gegevens tot uiterlijk 23 september 2022 als volgt doorgeven:
•    per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Papendrecht)
•    schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Papendrecht) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Gegevens die na 23 september 2022 bij Akse Media binnenkomen, kunnen helaas niet meer worden meegenomen.

Let op: Akse Media is de enige uitgever waar de gemeente mee samenwerkt voor de gemeentegids/gemeentemagazine. Wordt u benaderd voor een vermelding of advertentie door een andere uitgever of ander bedrijf, dan betreft dit dus niet het magazine waar de gemeente aan meewerkt.