Solliciteer! En word de nieuwe burgemeester van Papendrecht!

De zoektocht naar de beste burgemeester van Papendrecht is reeds begonnen. Van 11 juli tot en met 8 augustus kan er gesolliciteerd worden naar deze mooie en voor Papendrecht zo enorm belangrijke functie.

Op www.papendrecht.nl/burgemeester staat de profielschets en de link naar de vacature. In de profielschets staat beschreven naar wat voor burgemeester we op zoek zijn en worden de taken en rollen toegelicht.

Verdere procedure

Na de sluitingsdatum van 8 augustus volgt er een periode van gesprekken met een selectie van de kandidaten, waarna de beste kandidaat wordt gekozen in een besloten vergadering. Na deze besloten vergadering, die plaats zal vinden op 15 november, vindt aansluitend de openbare vergadering plaats waarin de beoogd nieuwe burgemeester voorgedragen wordt aan de Commissaris van de Koning. De uiteindelijke benoeming van de nieuwe burgemeester vindt naar alle waarschijnlijk plaats begin 2023.

Denk jij de beste burgemeester van Papendrecht te zijn, solliciteer dan voor 8 augustus!