• Wie is de "Held van Papendrecht"?

28 juli 2022

Papendrecht is op zoek naar jongeren die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor een ander of de gemeente.
    Deze jongeren zijn daarmee een inspiratiebron voor velen en zullen daarom worden onderscheiden met een jeugdlintje.
    Deze onderscheiding is ook bedoeld als aanmoediging voor henzelf en anderen om door te gaan met het goede werk.

• Perspectiefnota 2022-2027 vastgesteld

• Warmtenet Constantijn Huygenslaan stap dichterbij

08 juli 2022

De gemeente Papendrecht gaat stap voor stap over van aardgas op duurzame manieren van verwarmen. Haalbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij voorop. Eén van de mogelijkheden is de aanleg van een warmtenet. Hiervoor zien Woonkracht10, HVC en de gemeente samen kansen in de Constantijn Huygenslaan.

• Wethouder Van Erk reikt diploma's uit aan studenten MBO Entree opleiding

08 juli 2022

Woensdagavond 6 juli werden er door wethouder Jaco van Erk 10 diploma’s uitgereikt aan studenten van de MBO Entree opleiding van het Da Vinci College. Het MBO Entree diploma is een speciaal diploma voor leerlingen afkomstig van het praktijk of speciaal onderwijs.

• Toelichting jaarrekening 2021

07 juli 2022
  • Profielschets voor de nieuwe burgemeester is vastgesteld

07 juli 2022

Dinsdag 5 juli is in een speciale raadsvergadering is de profielschets, in bijzijn van de commissaris van de Koning vastgesteld door de raad. In de profielschets staat beschreven over welke eigenschappen de nieuwe burgemeester van Papendrecht moet beschikken en op welke onderwerpen de nieuwe burgemeester zich moet richten.

• Profielschets voor de nieuwe burgemeester is opgesteld

04 juli 2022

Een eerste stap in de zoektocht naar de beste burgemeester van Papendrecht startte in mei. Voor het opstellen van de profielschets is aan inwoners, lokale ondernemers en maatschappelijke partners gevraagd om hierover mee te denken. Aan de hand van een vragenlijst kon iedereen dit voorjaar aangeven wat voor eigenschappen de nieuwe burgemeester moet hebben en op welke onderwerpen de nieuwe burgemeester zich moet richten.

• Burgemeester op bezoek in groep 5 van basisschool 'T Kofschip

01 juli 2022
  • Weer een krant boordevol ideeën van bewoners

01 juli 2022

Woensdag 29 juni verscheen in De Klaroen editie 3 van de Participatiekrant.