Wethouder Pieter Paans neemt afscheid van Papendrecht

Door de geldende coronamaatregelen kon de afscheidsreceptie niet doorgaan en neemt Pieter Paans op een alternatieve manier afscheid van Papendrecht.

Wethouder Financiën, Economie, Sport, Jeugd en Drechtsteden, Pieter Paans, wordt donderdag 20 januari geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van de gemeente Krimpenerwaard. Helaas kon de geplande afscheidsreceptie niet doorgaan. De coronamaatregelen maakten dit onmogelijk. Dossiers zijn overgedragen aan de andere bestuurders en afscheidstelefoontjes zijn gepleegd.
 
Pieter Paans: 'Ik ga Papendrecht oprecht missen. Ik heb hier de afgelopen 3,5 jaar veel mensen leren kennen en mooie dossiers onder mijn hoede gehad. Ik ben trots op wat ik hier heb kunnen doen en heb er alle vertrouwen in dat Papendrecht een mooie toekomst tegemoet gaat.'

De portefeuilles van Paans zijn overgenomen door de andere wethouders. Zo neemt Arno Janssen financiën over. Corine Verver wordt portefeuillehouder voor jeugd en sociaal domein, dat deels al onder haar portefeuille viel. Economie en sport gaan naar Kees de Ruijter. Deze verdeling is ook aangehouden bij de bijbehorende regio-portefeuilles (Middelen, Economie, Sociaal en Jeugd).

Paans bedankt eenieder met wie hij heeft samengewerkt en blikt in onderstaande film nog een keer terug op zijn tijd in Papendrecht.