Livestream over belangrijke ontwikkelingen voor Papendrecht

De verkiezing van een nieuwe gemeenteraad komt dichterbij: op 14, 15 en 16 maart 2022 kunt u uw stem uitbrengen. De gemeentelijke organisatie heeft met het oog daarop informatie verzameld over actuele trends en ontwikkelingen en een aantal zaken die in Papendrecht spelen.

Online presentatie woensdag 2 februari 20.00 uur

Ambtenaren van de gemeente presenteren op woensdagavond 2 februari een selectie van die trends en lokale ontwikkelingen aan inwoners van Papendrecht en de huidige en toekomstige raadsleden. 

De online avond ziet er als volgt uit: waarnemend burgemeester Annemiek Jetten opent de bijeenkomst. Vervolgens laat de landelijk bekende trendwatcher Niels Hansen aan de hand van actuele trends zijn licht schijnen op onderwerpen die voor Papendrecht belangrijk zijn. Dan verzorgt gemeentesecretaris Joost Ansems de inleiding naar de 5 films die actuele informatie geven over een selectie van onderwerpen die voor (de toekomst van) Papendrecht van belang zijn. Aan bod komen:

⁃    afvalinzameling
⁃    duurzaamheid
⁃    informatieveiligheid
⁃    regionale groeiagenda
⁃    sociaal domein

Livestream voor iedereen

Inwoners die geïnteresseerd zijn in onderwerpen die de komende jaren een rol gaan spelen in Papendrecht, zijn van harte uitgenodigd mee te kijken met de livestream. Het wordt geen discussie- of debatavond, maar via de chat kunt u wel uw vragen stellen.

Hoe kunt u de livestream volgen

(De livestream is inmiddels beëindigd.)