Nu ook oranje deelfietsen in Papendrecht

Vanaf woensdag 19 januari kunt u ook in Papendrecht gebruik maken van de oranje deelfietsen. Sinds eind 2021 heeft Qbuzz in samenwerking met Donkey Republic in de Drechtsteden maar liefst 230 deelfietsen geplaatst. Met de boodschap: ‘Fietsen, altijd en voor iedereen’ is er voor iedereen in de regio een fiets beschikbaar.

Deelfiets

Waar vindt u de deelfietsen?
In Papendrecht zijn 20 fietsen verspreid over zeven punten waar je een fiets kunt ophalen of achterlaten. Dit zijn vaak punten in de buurt van bushaltes en de Waterbus. Een volledig overzicht van de locaties vindt u in de Qmove reisapp (Google Play Store of App Store).

Hoe werkt een deelfiets?
Reserveer een fiets via de Qmove reisapp, ontgrendel deze met uw telefoon en fiets zo lang u de fiets nodig hebt. U betaalt per minuut of sluit een abonnement af. Alleen op de vaste locaties waar u fietsen kunt ophalen, kunt u de huurperiode afsluiten.

Fiets deze maand

Om het voor iedereen nog aantrekkelijker te maken de Donkey Republic deelfiets uit te proberen, fietst u tot 28 februari elke eerste 30 minuten gratis op een Donkey fiets. Gebruik hiervoor bij betaling de code ‘GREENRIDEDOT’.

Aanbieder
Qbuzz in samenwerking met Donkey Republic

Overlast?
Ervaart u problemen met de deelfietsen, meld dit dan bij Donkey Republic. U kunt hiervoor bellen naar (085) 8885 646 of een e-mail sturen naar support@donkeyrepublic.com. Of neem contact op met de Qbuzz klantenservice via 0900-0109.