Deel je duurzaamheidsideeën en laat je inspireren tijdens de Klimaatbeurs

Tijdens de Nationale Klimaatweek (30 oktober tot en met 5 november) organiseert de gemeente Papendrecht op vrijdagmiddag 3 november een Klimaatbeurs in het gemeentehuis. Iedere inwoner die zijn of haar ideeën over duurzaamheid wil delen of nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van verduurzaming is van harte welkom de beurs te bezoeken.

Datum                 Vrijdag 3 november
Tijd                      13.00 – 16.00 uur
Locatie                Raadzaal gemeentehuis 
 

Wat betekent een duurzaam Papendrecht voor jou?

Wij zijn benieuwd naar hoe jij denkt over duurzaamheid en hoe je een duurzamer Papendrecht voor je ziet. Veel inwoners en bedrijven zetten zich al in voor het klimaat of verduurzaming. Dat kan op veel verschillende manieren. Deze middag is er daarom volop gelegenheid om jouw eigen stappen op het gebied van duurzaamheid met ons en andere bezoekers te delen. 

Laat je inspireren 

Tijdens de beurs presenteren verschillende partijen de stappen die zij hebben gezet op het gebied van duurzaamheid. Ook bieden zij inspiratie of vervolgstappen als je zelf bijvoorbeeld een groen dak wilt aanleggen of zonnepanelen wilt aanschaffen of huren. Ook de Energiehulp is aanwezig die concrete tips voor energiebesparing kan geven.

Je kunt vanaf 13.00 uur in de Raadzaal terecht. Om 13.30 uur is de aftrap van de beurs met onder andere wethouder duurzaamheid Arno Janssen. Tot 16.00 uur kun je van alles te weten komen over duurzaamheid op het gebied van wijkonderhoud, circulariteit, biodiversiteit en opwek van zonne-energie.

We zien je graag op 3 november! Samen kunnen we een positieve impact maken voor onze planeet.