Corona-polsbandje voor Sint Papendrecht

Iedereen van 18 jaar of ouder kan - op vertoon van een corona-toegangspas - al op vrijdagmiddag 12 november tussen 14 en 18 uur een corona-polsbandje ophalen in het gemeentehuis om zaterdag 13 november bij de aankomst van Sinterklaas in Papendrecht te zijn.

Zaterdag 13 november komt Sinterklaas aan in Papendrecht. Tafelronde 140 organiseert daaromheen een spetterend feest en andere activiteiten. Om toegang te krijgen tot het evenemententerrein is - voor mensen van 18 jaar en ouder - een coronatoegangsbewijs nodig.  Wie dat wil kan ook op vrijdagmiddag tussen 14 en 18 uur al een polsbandje ophalen in het gemeentehuis op vertoon van een corona-toegangspas. Maar let op: het aantal polsbandjes is beperkt. Op = op.

Meer informatie over de Sinterklaasactiviteiten in Papendrecht

Sinterklaas komt zaterdag 13 november aan in de jachthaven van Papendrecht.