Heeft u ervaring met de WMO? Wij horen graag uw mening!

De Wmo-adviesraad en de gemeente Papendrecht nodigen u uit om mee te praten over de Wmo.

Als u ervaring heeft met de Wmo horen wij graag uw ervaringen. Maar ook wat u belangrijk vindt en hoe u de hulp ervaart die u krijgt. Of wat u nodig heeft als mantelzorger van iemand in uw omgeving. En als u ideeën heeft hoe het beter kan, horen we die ook graag! Wij gaan graag met u in gesprek op 7 juni in het gemeentehuis van Papendrecht. De middag start om 15:00 uur en zal tot 16:30 uur duren. 

De Wmo is de Wet maatschappelijke ondersteuning. Deze is er voor mensen die ondersteuning in huis nodig hebben of om deel te kunnen nemen aan de samenleving. Omdat het helemaal zelf of met hulp van anderen niet altijd meer lukt. 
De gemeente houdt alle Wmo-regels tegen het licht om te zien wat goed werkt of wat anders kan. Maar ook om te kijken of we keuzes moeten maken om de ondersteuning in de toekomst goed, maar ook betaalbaar te houden. 

Heeft u ervaring met de Wmo voor uzelf of vanwege iemand die u in uw naaste omgeving ondersteunt? Dan zien we u graag op 7 juni om 15:00 uur in het gemeentehuis aan de Markt in Papendrecht. U kunt zich aanmelden via aanmelden@papendrecht.nl