Afscheidsgroet burgemeester Aart-Jan Moerkerke

Burgemeester Aart-Jan Moerkerke nam donderdag 3 juni afscheid van de gemeente Papendrecht. Op een manier die past bij de geldende coronamaatregelen: in vooral digitale bijeenkomsten, met een afscheidsbrief en een -film.

Donderdag 3 juni is de laatste dag van Aart-Jan Moerkerke als burgemeester van Papendrecht. 's Avonds zit hij de raadsvergadering voor de laatste keer voor en maandag 7 juni wordt hij geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Moerdijk.

Veel inwoners en organisaties stuurden een afscheidskaart, -mail, -cadeau. Alles is aan hem overhandigd en alle digitale bijdragen zijn samengebonden in een 52 pagina's tellend magazine. Hij was enorm vereerd door alle hartverwarmende, soms zeer persoonlijke reacties. Zijn afscheidsboodschap aan Papendrecht leest u in deze brief en kunt u bekijken in onderstaande film: