Juli

 • Regenboogpad hersteld

  26 juli 2023

  Het regenboogpad aan de Veerweg, dat begin juli werd vernield, is hersteld.

 • Zilveren erepenning voor Margré van Wijngaarden, voorzitter Stichting Dorpsbehoud Papendrecht

  24 juli 2023

  Zaterdag 22 juli 2023 ontving Margré van Wijngaarden voorzitter van Stichting Dorpsbehoud Papendrecht als blijk van waardering en erkentelijkheid de zilveren erepenning van burgemeester Margreet van Driel.

 • Margreet van Driel 100 dagen burgemeester

  13 juli 2023

  Burgemeester Margreet van Driel kijkt terug op haar eerste 100 dagen als burgemeester van Papendrecht.

 • Perspectiefnota 2023 - 2028 vastgesteld

  11 juli 2023

  Donderdag 6 juli stond de Perspectiefnota op de agenda van de gemeenteraad. In dit document staat hoe de gemeente er dit jaar financieel voorstaat. Ook zit er een doorkijk in naar de gemeentefinanciën voor de komende jaren. De perspectiefnota werd, na een constructief debat in de raad en met het college, unaniem aangenomen. Op basis van de perspectiefnota wordt de gemeentebegroting voor het nieuwe jaar gemaakt.

 • Regenboogpad vernield

  06 juli 2023

  In de nacht van 1 op 2 juli is het regenboogpad aan de Veerweg vernield. De gemeente heeft aangifte gedaan bij de politie.

 • Onvergunde stof aangetroffen in bedrijfsafvalwater Chemours

  05 juli 2023

  De provincie wil Chemours een last onder dwangsom opleggen. Bij een meting van het bedrijfsafvalwater van het bedrijf is de stof TFA (Trifluorazijnzuur) aangetroffen. Daarvoor heeft Chemours geen vergunning. De gemeenten vinden de gang van zaken zorgwekkend en willen snel meer duidelijkheid. Als Chemours inderdaad een onvergunde stof loost, dan vinden wij dat onbegrijpelijk.